Mentortraining: Mentor van nu

In deze training staat centraal hoe je met een leerling een effectief begeleidingsgesprek kunt voeren. En hoe je het groepsproces in je klas positief kunt beïnvloeden.
» Lees verder

Passend Onderwijs in de klas

Tijdens deze training vergroot je je didactisch repertoire: je leert hoe je lessen kunt ontwerpen met een grote variëteit aan werkvormen waardoor je lessen geschikt worden voor leerlingen met en zonder rugzakje.
» Lees verder

Het sociale puberbrein

Welke ontwikkeling doorloopt het puberbrein? En wat zijn daarvan de pedagogische en didactische consequenties? Leer hoe je door middel van effectieve feedback je leerlingen gemotiveerd aan het werk kunt zetten.
» Lees verder

Docent van nu: stevig voor de klas

Deze training is vooral gericht op het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten in de klas. Een ‘sterke uitstraling’ kun je leren!
» Lees verder

Coach in de groep

Tijdens deze training leer je om groepsprocessen te coachen. Om de groep positief te beïnvloeden. Daardoor ben je in staat om een groep leerlingen uit te laten groeien tot een veilige en gemotiveerde groep.
» Lees verder

Intervisie

Tijdens vier bijeenkomsten werk je met jouw team volgens een praktisch stappenplan dat effectieve intervisie mogelijk maakt.
» Lees verder

Communiceren met pubers

In deze training voor zorgverleners die met pubers werken, staat centraal hoe je een begeleidingsgesprek kunt voeren met pubers en hun ouders.
» Lees verder

Diversiteit

Deze tweedaagse training biedt inzicht in gedrag, mentaliteit en cultuur van leerlingen en hun ouders met uiteenlopende achtergronden.
» Lees verder

Ouderavond: Praten met pubers

Een thema-avond voor de ouders of verzorgers van de leerlingen op uw school over de ontwikkeling van het puberbrein en de consequenties daarvan voor de opvoeding van je kind.
» Lees verder